Receptů proti nepříjemným vyrážkám nikdy není dost . Trápí nás v době puberty, kdy jejich “ omlouvají “ burácející hormony, ale vědí otravovat i ve vyšším věku . Tridsiatničok , které korektorem maskují červené důkazy nedokonalé pleti, je velké množství , a tak jsme se porozhlédli po dalších domácích tipech .

Dobrou zprávou je , že jsme našli něco účinné, tou horší , že vám to asi nebude vonět . Dnes jsme se zaměřili na kvasnice – malou zabalenou kostku , kterou z chladničky vytahujeme krém na vrásky kolem očí pouze v době pečení. Tentokrát se však kvasnice dostanou i do vaší koupelny, a to jak šikovný pomocník proti akné .

Zacpěte nos, rozbalte kvasnice a připravte si z nich domácí masku proti nedokonalé pleti . Zkušenosti říkají, že zabírají a my vám to podložíme i jasnými fakty. Tyto jednoduché kvasinky obsahují betaglukan , který je důležitý při problémech s imunitou ( nejen těla, ale i pokožky ) a velké množství vitamínů skupiny B. Ty jsou pro pleť nezbytné kvůli její čistotě, odolnosti a zdraví , takže neváhejte a zkuste to . Připravili jsme pro vás tři rychlé recepty .

Kvasnice a mléko jsou známým receptem při přípravě jak se zbavit celulitidy kvásku na těsto . My však nebudeme čekat, dokud se ve sklenici vyroste potřebná “ pěna “ a kombinaci těchto dvou surovin rovnou naneseme na pleť . Můžete jí pokožku omývat, případně čistit pomocí vatového tamponu nebo udělat hustší verzi a nechat na pleti působit. Mléko si předtím zahřejte , aby se droždí snadněji rozpouštělo a můžete kuchtit .

Mléko je pro pokožku pohlazením a hydratací v jednom , ale med má kromě toho ještě další bonusy pro pleť . Má čistící i antibaketriálne účinky a zklidňuje záněty . Proto je proti vyrážkám opravdu silnou zbraní , ačkoli jeho mytí vám zabere trochu více času . Mírně jej zahřejte , aby se s ním dalo dobře pracovat pokud jedné jeho lžíci přidejte polovinu kvasnic. Vymíchejte a aplikujte na obličej , případně jen na místa s problémy . Po několikaminutovém působení důkladně smyjte .

Pro dámy , jejichž vyházená je obličej je důsledkem nadměrně mastné pleti tu máme recept číslo tři . Kromě droždí do něj jde šťáva z citronu a vaječný bílek , tedy dvě přísady jak odstranit celulitidu pro čistší tvář . Citrus stáhne póry, bílek dodá vitamíny pro regeneraci kůže a vy máte masku proti pleťovým problémům. Držte se poměrů polka kvasnic , jeden bílek a pár kapek šťávy , abyste věděli masku připravit do dostatečné hustoty .

Napsat komentář