Odhoďte kozačky sahající nad kolena, zbavte se kožešiny a dejte sbohem nepromokavým materiálem. Nejtužší zima je za námi a aktuální počasí ukazuje, že se konečně můžeme „rozjitří“. Sice jen trochu, ale přece. Například i s kotníkovými botami, co vy na to?

Kotníkové musí být
Co by to byl za ženský šatník, ve kterém by chyběly boty sahající po kotník? Jsou ideálním řešením přechodných ročních období a aktuální končící zima jim také dává zelenou. Vyberte si, které vám nejvíce vyhovují a vzhůru vítat nadcházející jaro.

Pružné podpatěnky variace jsou možností, jak být za každých okolností elegantní. Opticky prodlouží nohy, snadno se kombinují se sukní i kalhotami a pokud je třeba zapůsobit, jsou tím krém proti vráskám pravým. Poslední sezony jim však výrazně konkurují kotníkové boty s klíny – plnými a stabilními i na dlouhé chození. Stejně napomáhají figuře optickým klamem, ale noha se o ně opírá podstatně pohodlnější. I proto jejich designéři neustále vylepšují – aby byl tento pohodlný kousek trendy a žádaný.
Pro ty nejpohodlnější chvíle jsou zde kotníkové boty nízké jako zem sama. Bez výrazně nadzvednuté paty, bez nepohodlí na nártu či celém chodidle a přitom s potřebnou ženskostí a elegancí. I aktuální sezóna je stále nakloněna stylu ukradenému jakoby z pánského topánkovníka a nabízí nám nízké kozačky s ostřejší špicí. Pro jednu závan kovbojského stylu, pro druhou perfektní doplněk k ležérnímu ouftitu.

Kombinujte s chutí
Pokud jste si ještě nevybrali a váháte nad kombinatorika, kterou kotníkové boty nabízejí, starosti hoďte za hlavu. Tak jak se hodí k sukni a krátkým šortkám, unosíte je s dlouhými krém proti vráskám džínami – skinny i rozšířenými. Perfektně se pohrají s punčoškami, které k nim můžete doladit barvou a získat tak optickou iluzi zúžení postavy, nebo naopak vsadit na kontrast a zvýraznit svůj styl.
Vyberte si kotníkové boty podle své chuti a Rozjařte svůj módní cit na konci zimy. V galerii pod článkem najdete nápady na podpatku, klínku i na nízké podrážce, které vás při nákupech mohou inspirovat. No a když se oteplí, přijde čas na podrážek otvory a šněrovačky, které s sebou přinese skutečná teplá a krém proti vráskám očekávaná jaře. Více se o ní a její módě dozvíte na Wandě již brzy …

Napsat komentář